Altijd Gratis Verzending In Nederland en België
Altijd Gratis Verzending In Nederland en België
Ons unieke productieproces

Ons unieke productieproces

Bij Kookzakken hechten we veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Om beide punten te kunnen waarborgen, hebben wij er dan ook voor gekozen om onze vacuüm kookzakken volledig in Europa te produceren. Zo vindt de productie dicht bij huis plaats en hebben we een duidelijk overzicht van wat er tijdens de productie gebeurt.


Het produceren van onze producten bestaat uit twee hoofdzaken:


De grondstoffen:

De vacuüm kookzakken worden gemaakt aan de hand van grondstoffen uit Duitsland.


De vacuümzakken:

Vervolgens worden de zakken aan de hand van de grondstoffen in Polen geproduceerd. Hierna komen ze richting Nederland.


Het verschil met veel van onze concurrentie is dat zij ervoor kiezen om de productie in China uit te laten voeren. In China zijn de regels rondom voedselveiligheid een stuk soepeler. Voor ons volstond dit niet om aan onze persoonlijke veiligheidsstandaarden van de vacuüm kookzakken te kunnen voldoen.


Door ervoor te kiezen om de productie in Europa te laten doen, is er veel minder belasting voor het milieu. Enerzijds is dit het geval omdat er dus strengere veiligheidsnormen in Europa worden gehanteerd. Anderzijds komt dit ook doordat er nu minder transport nodig is. De afstand van China naar Europa en Nederland is significant groter dan van Polen naar Nederland.


Ben je dus op zoek naar vacuüm kookzakken die niet alleen veiliger zijn qua voedsel, maar ook in grote mate milieuvriendelijker geproduceerd worden? Dan zijn de vacuüm zakken van Kookzakken voor jou de ideale keuze.


Voor meer informatie over de mogelijkheden met de vacuüm kookzakken of voor andere vragen kun je uiteraard contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.