Altijd Gratis Verzending In Nederland en België
Altijd Gratis Verzending In Nederland en België

Veelgestelde vragen

Zijn jullie kookzakken geschikt voor mijn vacuümeermachine?
Wij bij kookzakken.nl verkopen wij op dit moment één soort kookzakken. Welke soort u nodig heeft, hangt af van wat voor een vacuümmachine u gebruikt. Er zijn twee opties: Een vacuümmachine met een vacuümkamer. Deze worden vaak in professionele keukens gebruikt. Deze machines werken alleen met gladde kookzakken. Klik hier voor ons assortiment gladde kookzakken. Een vacuümmachine zonder een vacuümkamer. Bij deze machine ligt de kookzak buiten het apparaat. Dit zijn vaak de goedkopere machines voor particulieren of voor bedrijven die kleinere aantallen kookzakken gebruiken. Deze machines werken alleen met kookzakken met een microstructuur. In de toekomst gaan wij ook zakken met een microstructuur aanbieden
Kan ik het ze kookzakken eerst testen voordat ik overga tot een grote bestelling?
Dit kan zeker! We hebben een testpakket samengesteld, namelijk: Een testpakket met gladde kookzakken voor vacumeermachine met vacuümkamer. In dit testpakket zitten van alle formaten kookzakken twee stuks zodat u de kwaliteit van de zakken goed kan beoordelen. Klik hier voor het testpakket met gladde kookzakken.
Tot welke temperatuur kan ik de kookzakken verhitten?
Al onze kookzakken kunnen tot 121 graden Celsius worden verhit. Dit kan zowel in een sousvide-bad, een pan of in de steamer.
Waarom zijn jullie kookzakken goedkoper dan bij de concurrent?
Doordat wij de kookzakken laten produceren in grote aantallen kunnen we de prijs laag houden. Daarnaast hebben wij een klein winstmarge, waardoor we onze producten voor een scherpe prijs aan kunnen bieden.
Zijn de kookzakken die jullie verkopen vrij van BPA en weekmakers?
Al onze kookzakken zijn vrij van BPA en weekmakers. Onze kookzakken zijn 100% voedselveilig en worden geproduceerd onder strenge Europese regels en wetgeving. Daarnaast voldoen onze zakken ook het blabla keurmerk.
Waar worden jullie vacuümzakken geproduceerd?
Onze zakken worden in Polen geproduceerd. Wij hebben er als bedrijf bewust voor gekozen om onze kookzakken binnen de Europese Unie te laten produceren, zodat wij kunnen voldoen aan alle Europese eisen op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast bezoeken wij de fabriek regelmatig om het productieproces te controleren.